De archieven

Milano!

Milano!

Lieve Robin,

We hebben een geweldig weekend samen beleefd. Wat was het een avontuur. We zijn samen naar Milaan gevlogen. Donderdagavond zijn we al naar Schiphol gegaan en hebben daar overnacht. Het hotel was super en ’s avonds hebben we in bed de film ‘inside out’ gekeken. Om 21h zei je:’mama: mag het licht uit?’ Vliegen vonden we allebei spannend. Wachten vonden we allebei stom. Turbulentie vond je maag een slecht idee. Dus het kotszakjes werd gevuld. (note to self/ reispillen mee;). Vermoeid kwamen we aan in Milaan. Samen hebben we zweet en andere resten verwijderd onder de douche. Beide hadden we het gehad. Snel hebben we nog even wat geshopt. Om 20h vonden we wel weer tijd om ons ogen te sluiten.

Zaterdag werd onze dag. De dag dat we ‘de Duomo’  gingen bezoeken. De dag dat dat we met de bus de stad gingen verkennen. De dag dat we van 9.30-17h hebben geshopt.

Zondag was het tijd om rustig op te staan. De buit te verdelen onder de tassen. Heerlijk lang ontbijten en met de taxi naar het station te gaan. Met de bus zijn we naar het vliegveld gegaan. En daar begon het lange wachten. Dit keer waren we voorbereid. Je lijkt jezelf beter te vermaken. Laat kwamen we thuis. Meisje wat was je dapper en wat heb ik van je genoten. En meisje, blijf alsjeblieft zo zeker van je zelf!

Geen reactie's

Geef een reactie