De archieven

Daar sta je dan..

Daar sta je dan..

Daar sta ik dan. Eerst hoorcollege geven en daarna nog vier uur lang proberen de aandacht te houden van deze grut studenten. Begrijp me niet verkeerd. Het zijn leuke studenten om les aan te geven en ze hebben bewust voor de opleiding gekozen. Maar het is warm. Het is heet. Mijn enthousiasme kent ook zijn beperkingen en sommige dingen kunnen je niet leuker maken dan het is. En dan gebeurt het. Een aantal studentes pakken hun telefoon en maken een selfie. De lipjes getuit, de telefoon scheef en de hand door het haar. Ik val stil, de klas valt stil. Ik begin te lachen en ga weer verder. Ik weet dat het niet te voorkomen is, maar ik vond er wel wat van. En dan weet je het. Je wordt oud.

1 Reactie
  • Martine
    Geplaatst op 12:56h, 19 juni Beantwoorden

    Hihi…. Oud…jij..?

Geef een reactie