De archieven

Feestje?

Feestje?

Ik moet nu blij zijn! Mijn grote kleine mannetje is vier jaar geworden! Maar ik ben ook in rouw. Ik neem nu officieel afscheid van een periode. Een periode waarin ze nog volledig afhankelijk van je zijn. Dat je met ze kan knuffelen, zonder dat ze heel hard weglopen. We nemen afscheid van 8 jaar kideo (kinderopvang). Nooit meer brengen we ze daar naar toe. Financieel natuurlijk heel gunstig, maar wat ga ik die meiden missen. We nemen ook afscheid van de peuter-pubertijd, voedingen, slaapjes, luiers, tantrums, vijfde en zesde ziekte, vaccinaties, tandjes die doorkomen en ook het consternatiebureau zeggen we gedag. Allemaal dingen die -als je er midden in zit- heel graag achter je wil laten. En toch, ga ik het allemaal missen. Die kleine handjes en voetjes, de eerste stapjes en de eerste keer dat ze het woordje ‘mama’ zeggen.

We vier-en vandaag een feestje en ben ik natuurlijk blij voor mijn jongste telg. Heel zachtjes huil  ik ook een klein beetje.

Geen reactie's

Geef een reactie