De archieven

Word wakker

Word wakker

Zes uur ’s ochtends. Een mannetje wordt wakker en trippelt naar de WC. Hij kruipt bij je in bed. Eigenlijk wil je nu niet uit bed komen. Gisteren was niet zo’n geweldige dag. Dus wil je gewoon een deken over je hoofd trekken en de wereld vergeten. Dat mannetje maakt het dat je er toch uit komt. Een knuffel om je op te laden. Je bed uitkomen, eten maken, kleren klaarleggen.  Een vier jarig mannetje, die weer dictatoriaal zijn eten besteld (en ook drinken mama!). Dan kom je tot de conclusie. Van de vier mensen in dit huis (de husband is in het buitenland), ben ik alleen aan het werk. Word wakker! Engage!  Hup, kids aan tafel. Hoe gaan we dit fixen. Mama is geen huiself (voor de potter fans onder ons). Plan de campagne bedacht. Een scrumboard is besteld. Tot die tijd doen we het provisorisch met geeltjes. Werkt ook.

Geen reactie's

Geef een reactie