De archieven

Shit happens.. dag 2

Shit happens.. dag 2

6.47..

De husband is met telg nummero 1 op ski-vakantie.  De jongste spruit wordt wakker en de dochter ligt naast me. Ik maak koffie, pak de krant -lees deze niet- , maak eten en de dag begint. Mevrouw heeft een boek gelezen en heeft zich dus voorgenomen om vandaag zich te houden aan de volgende uitgangspunten:

  1. ‘any sort of action is better than nothing’
  2. ‘find your give a shit’
  3. ‘it’s not too late to change our path’

Ok.. plan de campagne. Wat gaan we vandaag doen.

Dan open ik Twitter. En lees ik de tweet van Karin Sitalsing. Zij heeft een prachtig verhaal geschreven over ‘de stille beving’.

Deze citaat raakt me:

Krak.

”Ik ben absoluut niet zweverig”, zegt Heite, terugblikkend. ”Maar een huis heeft een ziel. Ons huis heeft maanden geleden de strijd opgegeven.”

De strijd opgeven. Die woorden blijven bij me.

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie