De archieven

Shit happens.. dag 3

Shit happens.. dag 3

Zoals ik al eerder vertelde, weet ik het allemaal niet meer. Wat doe je dan -behalve voor de kids zorgen- de hele dag? Wandelen. Ik wandel me suf. Maar ik moet eerlijk zeggen. Ook daarvan weet ik het niet. Dus ik ga morgen hardlopen. Dat moet werken. Wat wel helpt. Is naar een vriendin gaan die net een kleine heeft gekregen. En zo’n klein hummeltje op je buik leggen. Baby-therapie, noem ik het. Gewoon een uurtje bij je neerleggen. Instant-happiness. Maar aangezien er geen winkel is waar je een baby kan huren -want op het moment dat het permanent wordt, krijg je gelijk ook de lasten-, moet ik want anders proberen. Elke dag ga ik dus wat anders proberen. Yoga staat voor vrijdag in de planning. Vandaag probeer ik breien. Kan niet fout gaan.

Geen reactie's

Geef een reactie