De archieven

Briljant idee

Briljant idee

Ik had een briljant idee. Ik haal de kids op van school en dan LOPEN we naar huis. Zo had ik nog een briljant idee. Dat is mijn vierjarige dictator mee te nemen naar een hockeywedstrijd. Wat van te voren een ‘flawless’ plan lijkt. Is de uitvoering ervan minder perfect. Zo klagen jut en jul na twee minuten lopen over het feit dat ze moeten lopen. Vindt de vierjarige dictator dat zijn voeten ‘stuk’ zijn en dat hij niet meer kan lopen. Want ik ben ‘vier jaar’ mama.  Ik vraag me dan af. Zijn er kids die wel aan het perfecte plaatje voldoen. Die dolblij zijn als ze drie km kunnen lopen? En dan telt het niet als ze de vierdaagse lopen. Gezien de catering en entourage die daarbij komt kijken, vindt elk kind dat meestal leuk (die van mij niet overigens).

Na 15 min lopen -de dictator heb ik aan de buurvrouw afgestaan-  gaat het beter. Ik denk:’ dit is misschien toch een goed idee geweest’. We zijn er bijna. En dan. Brandnetels. Bijna.. Bijna gelukt.

Geen reactie's

Geef een reactie