De archieven

Pannenkoeken

Pannenkoeken

Feit. De husband kan beter pannenkoeken bakken dan ik. Veeul beter. Er is een speciale Vletter pannenkoekenbaktechniek die ik helaas niet beheers.  Opa Vletter heeft zijn zoon en kleinkinderen goed getraind. Soms is de husband weg en willen de kids pannenkoeken. 9 van de 10 keer probeer ik ze te verleiden met instant poffertjes. Meestal lukt dat. Gisteren was zo’n dag dat ik er niet onderuit kwam. Ik moest aan de bak. Het helpt dat we een speciale pannenkoekbakpan hebben (ja die bestaat echt). Ik weet dat ik ze niet te dik moet maken en niet teveel olie moet gebruiken. Maar het resultaat is altijd hetzelfde. De keuken is ontploft. Er ligt overal suiker en zitten zij onder de appelstroop. Oja, mijn huis ruikt ook naar pannenkoeken. Maar oh, wat zijn ze blij. Dit doe ik voor hen. Denk ik dan. En de volgende keer mag de husband weer :0.

Geen reactie's

Geef een reactie