De archieven

Kamperen

Kamperen

We hebben een tent gekocht. We hebben zelfs twee tenten gekocht. De husband en ik hebben vaak gekampeerd. Totdat we kids kregen. Er zijn legio mensjes bij wie dat goed gaat, maar bij ons helaas niet. Na zeven dagen  met een baby van 8 maanden die net zijn kiezen doorkrijgt, besloten wij terug te keren naar huis. Op dag zeven stond de husband namelijk de afwas te doen en luisterde hij naar het volgende gesprek tussen man X en man Y. Man X: ‘hoorde jij die baby vannacht?’ Man Y: ‘je zal er maar naast staan!’. Mark: Ik weet er alles van! Man X: Stond je in de buurt?’. Mark:’ Ik lag er naast… in de cabine er naast;)’. Conclusie: voorlopig gingen we niet meer kamperen.

Tot vandaag. De kids willen super graag kamperen. Vooral de dochter.  De koffer was al gepakt voordat we de tenten hadden gekocht. Ze was super kritisch en niet elke tent was mooi genoeg.  Vervolgens heeft ze de tent ingericht en haar broertjes gesommeerd hun zut op te ruimen.  Toch wilden we -gezien onze ervaringen- een test run maken.  En voor een eerste test run ging het best goed. Nog wel wat bugs die gefixt moet worden. Zo waren de kids bizar vroeg wakker en snurken er twee.  Dus daar moeten we nog iets voor regelen. Drie weken door Noorwegen. Here we go!

p.s We gaan met de Tesla, dus ik ben heeul benieuwd!

Geen reactie's

Geef een reactie