De archieven

Als je loslaat heb je twee handen vrij!

Als je loslaat heb je twee handen vrij!

Ken je deze quote van Loesje? Boy, wat heb ik er soms een hekel aan. Ik wilde dat ik het beter kon. De husband kan het briljant. Ik ken de tools, ik weet hoe het moet. Toch, toch schiet ik weer in mijn oude patronen. Zo was ik een paar dagen weg zonder kids, zonder man, maar met een vriendin. De husband moest ook weg. En dan gaat de regelmodus aan. Oppas regelen. Zorgen dat de oppas weet hoe laat en waar de kids moet ophalen. Aangezien we twee vestigingen hebben en de kids nog wel eens de blauwe muur (Pick-Up Point) en de rose bank (Pick Up Point 2) door elkaar halen. Ik maak overal foto’s van en stuur deze door. Ik denk. Het is misschien handiger als ze met de bus naar huis gaan met dit weer.

Bericht 1: ‘Hoi hoi. Ben ik weer. Je kunt het beste met de bus naar huis met de kids….. ‘

Bericht 2: foto van de rose bank.

Bericht 3: ‘Daar zitten ze te wachten. Ze brengen je wel naar de andere vestiging.’

Bericht 4: ‘Je kunt hier opstappen op de bus.’ google maps locatie

Bericht 5: lijn 3 of 4

Bericht 6: ‘en anders moet je maar bellen.’

En zo gaat het nog wel even door. Oh. k.. Helemaal vergeten. De oudste telg is vrijdag om 15h vrij.  Berichtje naar de buuf: ‘Mag Julian met jullie mee terug fietsen’.  Hockey slaan we maar even over. Misschien red ik het nog net om hem op te halen van de judo. Berichtje naar andere buuf: ‘Heeft de husband al iets geregeld voor judo?’.  Antwoord: Nee, maar…  En zo gaat het weer verder. Totdat we tot de conclusie kwamen dat we op de ‘zorg dag’ van de mannen dingen voor hen aan het organiseren waren. Bericht buuf: ‘Waarom regelen wij dit trouwens? Goede vraag.

Full stop..

Als je loslaat heb je twee handen vrij. Daarvoor moet ik ze eerst op mijn rug binden. Misschien helpt dat.

Geen reactie's

Geef een reactie