De archieven

Series junkie

Series junkie

The husband en ik kijken veel series. Hoeveel,  nou gewoon veel, heel veel. Wanneer we dat doen. Zodra de kids op bed liggen. Dan gaat de TV op externe bron en dan kijken we tot een uur of 23h. Je zou goede gesprekken met elkaar kunnen voeren, maar dit is ons momentje. Vletter-therapie. Niks zeggen, thee erbij, tegen elkaar aan liggen en af en toe in discussie over het plot. We hebben zoveel series gekeken, dat veel ons niet meer verrast. Vaak weten we al, wat er gezegd gaat worden. We worden kritisch.

Er zitten nog een aantal pareltjes bij. Wij zijn super fan van Supernatural. Voor de Gilmore Girls fans onder ons. Dean zit er in, maar dan heet hij Sam en zijn broer heet Dean, snap je het nog? Dat je het even weet.  Seizoen 13 is net begonnen. Dus mocht je nog niet bij zijn en je hebt een weekend niks te doen, dan hierbij de tip van de week:

We hebben nog een afwijking en dat is Star Trek……….

Ik geef je even tijd om dit te verwerken. Ik weet het, maar je kunt me ervoor wakker maken. Netflix heeft het op zich genomen om het gedachtegoed van Gene Roddenberry in een nieuw jasje te steken. Script, verhaallijn,  special effects en de karakters zijn top. Zie ook de trailer.

Mindhunters op Netflix. Het moest even op gang komen, maar ook hier werd ik verrast. De acteurs zijn goed. Anna Torv (van Fringe, 5 seizoenen) doet haar best om een ander karakter neer te zetten. Maar soms zie ik ‘Olivia-achtige’ trekjes in haar acteerwerk doorschemeren.

Geen spoiler-alert, maar het einde is on- Amerikaans. Het laat je met een r(n)aar gevoel achter. Alsof ik iets gemist heb. Ik ben benieuwd naar seizoen 2.

Dus hierbij drie tips van een series-junkie. Doe er wat mee, of niet. Ik heb het in ieder geval uit mijn systeem :).

Geen reactie's

Geef een reactie