De archieven

Bejaarde kat

Bejaarde kat

Deze week namen we afscheid van een bejaarde kat. Een bejaarde kat- genaamd Nanna- die al bijna 15 jaar bij ons was. Jeetje. Wat een verdriet kun je hebben om een kat.

Gelukkig hebben we nog een bejaarde kat. Peer oftewel Piezel. De lieveling van de dochter. Peer is in haar 19e levensjaar. Na haar jaarlijkse controle, werd geadviseerd om haar tanden onder narcose te behandelen. Een hartruisje werd geconstateerd. Vandaag bracht ik haar weg. Ik werd vriendelijk verzocht om bij het onder zeil brengen aanwezig te zijn. Peer is namelijk niet de vriendelijkste als het om prikken gaat.

Rond 10h werd ik gebeld. Peer is op en top. Tanden weer schoon. Geen harthuisje (was waarschijnlijk stress), bloed in orde. Nageltjes geknipt. Ze hoefde zelfs niet voor een nabehandeling over een week. Ze was geweldig.

Quote van de dag: ‘Eigenlijk zou je met haar moeten fokken, jammer dat ze gesteriliseerd is’. 18,5 jaar. Ze kan zeker mee tot een jaar of 25′. We nemen contact op met Guinness World Record.  Poppy is 24, die kunnen we makkelijk hebben. Dus over 6 jaar. Staat daar Peer oftewel Piezel. Dan weet je dat vast.

1 Reactie
  • IngeborgH
    Geplaatst op 14:07h, 14 december Beantwoorden

    Ongelofelijk😍

Geef een reactie