De archieven

Griep

Griep

Soms denk ik. Een week lang niks doen. Heerlijk lijkt me dat. Afgelopen vrijdag voelde ik het al aankomen. Die prikkende ogen.

Zaterdag ging nog goed. Op avontuur met vijf kids (niet allemaal van mij;). De eerste 10 minuten werd natuurlijk geklaagd over ‘waarom ze naar buiten moeten’ en ‘de voeten van de jongste telg waren weer een stuk’. Maar na 20 min later waren ze los. Er werd zelfs rummikub gespeeld. Fysiek zonder scherm. Gewoon een bordspel. We keken ’s avonds de Voicekids en werd het zwembad voor de tweede keer die dag bezocht. Het leven was goed.

Zondag was ik nog in de ontkenningsfase. Totdat de man thuis kwam. Ik stortte in. ’s Nachts was hels en de maandag was de wereld stom. Het is nu dinsdag. Het gaat iets beter, maar ik hoor van iedereen dat het lang duurt. Ik vind van niet.

Geen reactie's

Geef een reactie