De archieven

Koningsdag

Koningsdag

Ik was in de veronderstelling dat dit jaar -net zoals alle andere jaren- bij ons in de buurt een vrijmarkt zou zijn. De zoon was wel bereid om tegen goed geld een gedeelte van zijn speelgoed te verkopen. De dochter vond het wel een mooie gelegenheid om haar skilss als verkoper in de praktijk te brengen. Dus nadat de kamers waren geplunderd en de buit gesorteerd op prijs, stuurde ik een appje naar de buuf.

vrijmarkt.jpeg

In de categorie: Waar ben ik aan begonnen? En wil je nog boeken?  Stuurde ze heel subtiel: Weet je zeker dat het dit jaar is (ivm bezoek van het echtpaar). De uitkomst  was dit.

Schermafbeelding 2018-04-28 om 08.40.58

Laat ik zo zeggen. Ik heb de buuf aan het lachen gekregen.

Waar de zoon gelijk zei: ‘Ik verkoop het wel op het internet’. Was de dochter eigenwijs. Dus de husband (pfieuw) moest met haar mee. Ze wilde ook nog interviews houden. Voor het jeugdjournaal. Dus hop hop.

Het resultaat is dit. Trots op mijn meisje!

All’s Well That Ends Well

-The End-

Geen reactie's

Geef een reactie