De archieven

De day after de vakantie

De day after de vakantie

Vanochtend keken de man en ik elkaar aan.

Hij: ‘Het lukt nog niet echt’
Ik: ‘Nee niet echt’

Jeweetwel een ritme vinden na twee weken kerstvakantie. Op zich ben ik blij dat ze weer naar school gaan. En dat ik ze niet -de hele tijd- om me heen heb. En daar ben ik weer dubbel in, want ik vond mijn bubbel ook heel fijn. De knuffels van mijn aapje voordat hij naar beneden stommelt. Hele dagen dat ze in hun onesie/ pyama lopen. Geen stress, geen verplichtingen.

Ik zeg niet dat we een #lovemylife #perfectfamily instagram waardige vakantie hadden. Ik heb nog vaak genoeg moeten antwoorden:

‘daarom, omdat ik het zeg en trek je sokken nou eens aan, als ik naar boven loop vind ik het dan wel? etc’

Oh en ik moet melden dat de man natuurlijk de beste man ooit is, want heel hard geklust enzo.

Maar de eerste ochtenden na de vakantie lopen stroef. De kindjes worden laat -lees niet voor 7.30- wakker. Zitten met witte gezichtjes aan tafel. Ik heb zelfs al een thermometer in mijn handen gehad om te controleren of ze geen koorts hebben.

Mijn buuf zij het treffend. Nog zes weken tot de zomervakantie. Euh.. Voorjaarsvakante.. Zes weken.

Geen reactie's

Geef een reactie